Tuotteet


Haluatko lisätä yrityksesi tehokkuutta ja vähentää laskutuksesta aiheutuvia kustannuksia? Siirry luotettavampaan laskutukseen Laskumaatin avulla, jossa myös tietoturva-asiat ovat kunnossa.

Sähköinen laskutusjärjestelmä Laskumaatti mahdollistaa pk-yritysten ja suurempienkin yritysten laskutuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Laskumaatin avulla etätyö ja toiminta missä päin maailmaa tahansa on vaivattomampaa. Mikäli vastaanottajalla ei ole vielä valmiuksia sähköisen laskun vastaanottamiseen, voi laskun vastaanottaa myös sähköpostiin. Laskun lähettäjä voi myös tulostaa laskun itse tai lähettää laskut tulostusoperaattorille.

Selainpohjaisen järjestelmän ansiosta Laskumaatti ei tarvitse toimiakseen ohjelmistoasennuksia tai päivityksiä, ja yrityksen eri toimipisteissä kaikki näkevät samat tiedot reaaliajassa. Laskumaatti toimii turvallisilla ja varmistetuilla palvelimilla suojatulla Internet-yhteydellä.

flower
Laskumaatti voidaan yhdistää myynninhallintaan, asiakaspalvelu- ja varausjärjestelmiin, tuotantologistiikkaan tai vaikkapa verkkokauppaan sekä muihin yrityksen tuottamiin nettipalveluihin. Ohjelmiston kautta voidaan hallita käyttöoikeuksia sekä yritys- ja asiakaskohtaisia asetuksia. Tutustu esimerkiksi Kassaratkaisuun, jonka avulla voi yhdistää verkkokaupan ja liikkeen myynnit samaan kassaan, varastonhallintaan ja laskutukseen sekä rahoitusalan ratkaisuihin, jossa lainanhakuprosessiin voi yhdistää laskutus-, reskontra- ja perintätoiminnot.

Kaikki Laskumaatin perusominaisuudet kuuluvat hintaan, eli lisäkustannuksia ei järjestelmän käytöstä tule. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on Internet-yhteys ja –selain!

 

Esittelyvideo

Laskumaatin perusominaisuudet

Laskumaatti Lite

Laskumaatti Pro

Laskumaatti Laskutusjärjestelmä

Tarjouspyyntölomakkeeseen