Laskumaatti liitettävissä rahoitusalan ratkaisuihin


Laskumaatin lainamoduuli voidaan liittää osaksi rahoitusyhtiön lainaprosessien hallintaa, jonka avulla automatisoidaan lainapäätöksen tekemiseen liittyviä prosesseja joko kokonaan tai osittain.

Rahoitusyhtiöille suunnattu järjestelmä toimii lainahakemusten käsittelyn ja maksukyvyn analysoinnin lisäksi lainojen hallinnan ratkaisuna, sekä asiakkaan Online – palveluna.

Hyväksyttyjen ja ulosmaksettujen lainojen reskontra voidaan hoitaa lainareskontraa tukevalla Laskumaatin lainamoduulilla, joka sisältää laskutus- ja myyntireskontra- sekä monipankkimoduulin.

Lainahakemuksen maksatuksen jälkeen laina – ja asiakastiedot siirtyvät reaaliaikaisesti lainamoduuliin, josta lähetetään asiakkaalle automaattisesti kuukausittain lainasopimuksen mukainen lasku ja seurataan maksukäyttäytymistä. Erääntyneistä laskuista muodostetaan maksuhuomautukset ja tarvittaessa erääntyneet laskut siirretään perintätoimistolle.

Kysy lisätietoja Laskumaatin lainamoduulista ja rahoitusalan ratkaisuista puhelimitse 020 742 1160 tai sähköpostitse osoitteesta myynti(at)nettitieto.fi